Koondisekaaslaselt varastamises süüdistatud laskesuusatäht avas viimaks suu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Julia Simon (vasakul) ja Justine Braisaz-Bouchet.
Julia Simon (vasakul) ja Justine Braisaz-Bouchet. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Tänavu juulis tuli avalikuks, et Prantsusmaa laskesuusataja Justine Braisaz-Bouchet süüdistab maailmameistrit ja olümpiamedalisti Julia Simoni krediitkaardi pettuses.

Braisaz-Bouchet sõnul kasutas Simon tema krediitkaarti veebipoes ostlemiseks. Samasuguse süüdistusega esines veel üks Prantsusmaa koondise tasutajõududest.

Väidetavalt kulutas Simon võõra krediitkaardiga enam kui 1000 eurot. RMC Sporti teatel toimus pettus möödunud aasta suvel, mil Prantsusmaa koondis viibis Norras Blinkfestivalenil.

Kui seni on Simon advokaadi vahendusel süüdistusi eitanud, siis nüüd oli ta valmis rääkima ka oma nime alt. Väljaandele Le Dauphiné antud intervjuus lausus Simon, et ka tema on ohver, mitte süüdlane.

«Minu nime kasutati ilma minu teadmata. Uurimine jätkuvalt käib. Laseme uurijatel tööd teha ning tõe avaldada. Nad on ohvrid, aga mina olen samamoodi. Minu identiteet varastati ning olen sellest politseile teada andnud,» lausus Simon.

Skandaali tõttu on Simon treeninud suvel üksinda, kuid ta loodab uurimise järel oma suhted Braisaz-Bouchet’ga taastada. «Austan teda väga. Ma ei tunne, et oleksime üksteisega sõjas, vähemalt mina ei ole. Ma ei süüdista ega tunne tema vastu viha,» ütles Simon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles