Kadri Pihla sai Soomes lumelauakrossis esikoha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Kruusenberg ja Kadri Pihla.
Ivar Kruusenberg ja Kadri Pihla. Foto: Eesti Suusaliit

Eesti lumelaudurid olid edukad Soome meistrivõistlustel krossisõidus, kus naiste võit kuulus Kadri Pihlale ja meeste seas ületas Ivar Kruusenberg finaalis finišijoone teisena.

Kadri Pihla murdis üleeilsel testisõidul rajal kukkudes oma laua ja klambrid ning tegi viga  ka puusale. Pihla oli peale kukkumist raja ehitajates nii pettunud, et kaalus lausa võistlusest loobumist. Sõbralt laenatud varustusega tuli ta aga eile Rukal peetud võistlusel esimeseks. Korraldajad olid krossirada ka peale testisõite oludele vastavaks muutnud.

Ivar Kruusenberg, kes karastus sel hooajal ka paaril MK-etapil, suutis tänavu finaalis välja võidelda väärtusliku teise koha.

Tänavune noor Eesti meister lumelauakrossis Siim Paalo (17) sõitis kvalifikatsioonis välja päeva 5. aja, kuid veerandfinaalis paraku kukkus ja tema võistluse teine pool kahjuks ebaõnnestus. Siim lootis Rukal täita järgmiseks hooajaks MK normi.

 Soome meistrivõistlused jätkuvad sel laupäeval värske olümpiaala pargisõiduga, kus tihedas konkurentsis osalevad ka 3 Eesti parimat meest: Mario Visnap, Siim Aunison ning Sulev Paalo. Sulev Paalo (19) valmistub Ruka võistlustega ühtlasi ka järgmisel laupäeval (31.3) Hispaanias Sierra Nevadas toimuvateks FISi juunioride maailmameistrivõistlusteks pargisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles