Suudlemisskandaali sattunud poja nimel näljastreiki alustanud ema viidi haiglasse (2)

Postimees Sport
Copy
Naiste jalgpalli MM-finaali järle skandaali kistub Hispaania jalgpalliliidu presidendi Luis Rubialese ema Angeles Bejar (pildil) pidamas näljastreiki Andalusias asuvas kirikus.
Naiste jalgpalli MM-finaali järle skandaali kistub Hispaania jalgpalliliidu presidendi Luis Rubialese ema Angeles Bejar (pildil) pidamas näljastreiki Andalusias asuvas kirikus. Foto: Lex Mara/Contacto via ZUMA Press/Scanpix

Naiste jalgpalli MM-finaali järel suudlusskandaali tõmmatud Hispaania jalgpalliliidu presidendi Luis Rubialese ema alustas sel nädalal poja kaitseks näljastreiki, mis sai kesta vaid kolm päeva, sest siis viidi naine viidi haiglasse.

Rubialese ema Angeles Bejar alustas enda väidete kohaselt näljastreiki, et protesteerida tema poja vastu algatatud ebainimliku ja verise jahi vastu.

Kolmapäeval aga naise jõud rauges, sest Lõuna-Hispaanis Motrilis asuva Divina Pastora kiriku preester teatas, et näljastreiki pidanud naine on viidud haiglasse.

«Oma rolli mängis kuumus ja see kõik. Ta jalad olid paistes ja ta oli kurnatud. Samuti oli ta närvis,» rääkis preester Antonio ajaleht Marcale.

Maailma jalgpalli juhtorgan (FIFA) peatas Rubialesi volitused 90 päevaks ja algatas distsiplinaarmenetluse. Ka Hispaania jalgpalliliit kutsus 46-aastas Rubialesit tagasi astuma.

Rubiales suudles 20. augustil Sydneys toimunud naiste jalgpalli MM-finaali autasustamistseremoonial MM-tiitli võitnud Hispaania koondise mängijat Jennifer Hermosot suule, vallandades sellega pahameeletormi kodu- kui välismaal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles