Miami jäi Messi-ajastul esimest korda nullile

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi (paremal).
Lionel Messi (paremal). Foto: Sam Navarro/USA TODAY Sports/Scanpix

Jalgpallitähe Lionel Messi koduklubi Miami Inter pidas läinud ööl oma teise USA profiliiga MLSi kohtumise, kus mängiti väravateta viiki Nashville’iga. Tegemist on esimese mänguga alates juulist, kui Messi klubiga liitus, kus ei suudeti lüüa ühtegi väravat.

36-aastane Messi tegi kaasa terve kohtumise ning kuigi Inter valdas oluliselt rohkem palli (69 vs. 31 protsenti) ning väravale tehti 13 pealelööki, millest neli olid suunatud raamidesse, siis ei suudetud koduväljakul Nashville’i puurilukku lahti murda.

USA meistriliigas on mängitud 26 vooru ning Inter on 24 mänguga teeninud vaid kuus võitu. Sellega asetsetakse tabeli eelviimasel kohal ning kümme mängu enne põhiturniiri lõppu jääb play-off koht kümne punkti kaugusele.

Messi oli enne Nashville’i mängu löönud üheksa mänguga 11 väravat. Sinna arvestusse lähevad ka liigamängud, sest MLSis on Messi pidanud alles kaks kohtumist.

Miami sai siiski nautida Messist tulenevat populaarsust, sest tribüünidel oli täismaja ehk üle 20 000 pealtvaataja. Teiste seas ka Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) president Gianni Infantino ja poksilegend Floyd Mayweather.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles