USAs püstitati uskumatu publikurekord

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kui mullu ei tulnud rekordi püstitamine välja, siis tänavu läks see kindlalt korda.
Kui mullu ei tulnud rekordi püstitamine välja, siis tänavu läks see kindlalt korda. Foto: USA Today Sports/Dylan Widger/SCANPIX

Ameerika Ühendriikides purunes naiste spordivõistluste publikurekord, kui NCAA võrkpallimatši jälgis enam kui 92 000 inimest.

USAs otsustas teist aastat järjest Nebraska ülikool korraldada naiste võrkpallimatši välistingimustes. Selleks kasutati Nebraska ülikooli staadionit, kus tavaliselt tegutseb ameerika jalgpalli võistkond.

Kui möödunud aastal ei suudetud rekordit püstitada, siis sel korral läks kõik õnneks. Ametlikult viibis antud kohtumisel 92 003 pealtvaatajat, mis tähistab eilsest naiste spordivõistluste publikurekordit.

Varasem rekord kuulus möödunud aastast Barcelona ja Madridi Reali jalgpallimatšile, kui antud naiskonnad võtsid mõõtu Meistrite liiga veerandfinaalist, mis toimus legendaarsel Nou Campil. Seda matši jälgis staadionil 91 648 inimest.

«See on uskumatu. Kõik püüdsid end vaos hoida, ent mängijatel oli elevus sees. Olen väga tänulik, et sain sellest osa,» lausus Nebraska keskblokeerija Andi Jackson ESPNile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles