Lewis Hamilton teatas fännidele rõõmusõnumi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: F1

Mercedese F1 meeskond pani paika enda sõitjaterivi järgmiseks kaheks aastaks. Meeskonnas jätkavad nii Lewis Hamilton kui ka George Russell.

Viimastel aastatel on Mercedes venitanud enda lepingutega ning eelkõige Hamiltoni osas. Sedapuhku saavutati kokkulepe väga kiiresti ning allkirjad anti järgmise kahe hooaja peale. See tähendab, et seitsmekordne maailmameister kihutab F1s vähemalt 2025. aasta lõpuni.

Hamilton on Mercedese tõeline nurgakivi. Ta on meeskonnale toonud kuus sõitjate ja seitse võistkondliku MM-tiitlit. Alates 2013. aastast Mercedeses kihutav britt on teeninud tiimile 82 etapivõitu. Kogu karjääris on tal võite 103.

«Me pole kunagi varem olnud nõnda edunäljas. Oleme õppinud nii tagasilöökidest kui ka õnnestumistest ning jätkame unistuste püüdmist. Võitleme edasi ja seda olenemata takistustest, mis meie teele laotatakse,» lausus Hamilton meeskonna pressiteate vahendusel.

25-aastasel Russellil on käsil hetkel teine hooaeg Mercedese võistkonnas ning vähemalt sama ootab teda ka tulevikus. Lühikese ajaga on ta suutnud teenida üheksa poodiumikohta. Noort britti hinnatakse oma generatsiooni üheks vägevamaks võidusõitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles