Verstappen nimetas oma unelmate tiimikaaslase: vaatame, mis tulevik toob

Karl Mihkel Eller
Copy
Max Verstappen (vasakul) ja Lando Norris.
Max Verstappen (vasakul) ja Lando Norris. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Red Bulli F1 meeskonna sõitja Max Verstappeni teekonda kolmanda järjestikuse MM-tiitlini on raske väärata. Küll aga keerlevad kuluaarides jutud hollandlase tiimikaaslase Sergio Perezi kohal. Natuke valas õli tulle ka Verstappen, kes nimetas, et tema unelmate meeskonnakaaslane oleks inglane Lando Norris.

Kuigi Perezil on Red Bulliga kehtiv leping 2024. aasta hooaja lõpuni, siis käib mehhiklase kangutamine ihaldatud sõitjakohalt täie hooga. Kui meedia on sel teemal trummi löönud päris pikalt, siis nüüd võttis sõna ka Verstappen.

Kahekordse maailmameistri Verstappeni ja McLarenisse kuuluva Lando Norrise sõprus pole saladus, kuid intervjuus Sky Sports Itaaliale rääkis hollandlane, et peab britti ideaalseks tiimikaaslaseks.

«Oleme sellest juba rääkinud, kuid ta on olnud lepinguliselt McLareni meeskonnaga päris pikalt seotud Vaatame, mis tulevik toob,» ütles Verstappen. Norrise leping McLareniga kehtib 2025. aastani.

McLaren on praegu F1 sarja keskmik, Norris on tänavu poodiumile kerkinud kahel korral ning on punktitabelis kaheksandal kohal. Perez on praegu Verstappeni järel sarjas paremuselt teine, kuid ta kaotab hollandlasele pärast 13 etappi 138 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles