M-Sporti ootab ees suur muutus

Postimees Sport
Copy
Ford Puma Rally1-auto
Ford Puma Rally1-auto Foto: @World/M-Sport

M-Spordi rallimeeskond teatas, et nende Ühendkuningriigi osakonna kommertsdirektor John Steele, kes on tiimi kuulunud peaaegu 40 aastat, lahkub 2023. aasta lõpus ametist. M-Spordi omanik Malcolm Wilson teatas, et kasutab direktori lahkumist võimalusena ettevõte ümber struktureerida.

1996. aastal loodud M-Spordi meeskonda on aastate jooksul saatnud märkimisväärne edu ning viimase 26 aasta jooksul on neist saanud maailma suurim Fordi ralliautode tootja, kirjutatakse pressiteates.

Esimene samm M-Spordi tuleviku kindlustamise teekonnal tehti selle aasta alguses, kui ettevõte nimetati M-Spordist ümber M-Sport UK-ks. Nii tõmmati selge joon firma motosporditegevuse ja muude ärihuvide vahele.

Wilson teatas nüüd, et ametisse astub uus juhtkond, kuhu kuuluvad tema, M-Spordi tehniline direktor Chris Williams, WRC meeskonna tiimipealik Richard Millener, finantsdirektor Paul McKnespiey ja M-Sport Poola juhatuse liige Maciej Woda.

Pressiteates kirjutatakse, et M-Sport UK on pühendunud sellele, et üleminek uuele juhatusele oleks sujuv ja säiliks klientide, tarnijate ja töötajate stabiilsus, kui ettevõte alustab uut peatükki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles