VIDEO MMil juhtus midagi, mida Luka Dončić polnud varem näinud

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Luka Dončić MMil.
Luka Dončić MMil. Foto: Issei Kato

Sloveenia alistas täna korvpalli MMil Austraalia ning Luka Dončićile vilistati (üli)haruldases olukorras tehniline viga.

Õigusemõistja karistas NBAs Dallas Mavericksi esindavat Sloveenia superstaari, sest ta viskas palli pärast vilet Austraalia korvi suunas. «See oli esimene kord, kui nägin sellist tehnilist viga. Arvan, et igas mängus teeb iga mängija vähemalt ühe korra sellise viske. Üks kohtunikest ütles mulle, et temagi polnud varem sellist tehnilist viga näinud,» rääkis Dončić kohtumise järel.

Sloveenia alistas MMi ühe soosiku Austraalia 91:80, mis tähendas, et kuklapoolelt pärit meeste unistus kuldmedalit püüda kustus, sest nad ei pääse vahegrupist ehk 16 parema hulgast edasi.

Nende grupis on nii Sloveenial kui ka Saksamaal neli võitu ja ülehomme selgitavad eurooplased K-grupi esikoha. Veerandfinaalis minnakse vastamisi L-grupi kahe paremaga, kuid seal selguvad mõlemad edasipääsejad viimases voorus, sest nii Lätil, Hispaanial, Brasiilial kui ka Kanadal on kolm võitu ja üks kaotus. Omavahel mängivad Läti ja Brasiilia ning Kanada ja Hispaania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles