Neuville tõi välja, kuidas Hyundaiga liitunud geenius on juba tiimi muutuse toonud

Christopher Krutto
Copy
Francois-Xavier Demaison.
Francois-Xavier Demaison. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiim sai juuni alguses kõva täienduse, kui tiimiga liitus uus tehniline direktor Francois-Xavier Demaison. Thierry Neuville’ile on mees juba väga hea mulje jätnud.

Demaisoni loetakse Volkswageni WRC-projekti edukuse üheks tugitaladest ja Dirtfish kirjutab, et tema liitumist on Hyundai Alzenau tehases juba tunda.

«Meil on võtmepositsioonidel mõned uued võtmeinimsed,» rääkis Neuville Dirtfishile antud intervjuus. «Ümberstruktureerimine käib ja on näha, et trend on positiivne, nii et see annab meile motivatsiooni, aga see annab motivatsiooni ka teistele tiimi liikmetele, kes näevad, et me areneme, eriti Soome-sugustel rallidel, kus oleme varem raskustes olnud.»

Hyundais tunnistatakse küll, et Toyotast ollakse veel maas, kuid Neuville’i sõnul on pärast Demaisoni tiimiga liitumist suhtumine muutunud.

«Tal on veel suur töö erinevate osakondade restruktureerimisega jäänud, aga ta teeb seda hästi. Ja on näha, et tema jaoks loevad ainult võidud ja seda mentaliteeti surub ta igale tiimi liikmele peale. Ja see on hea,» lisas Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles