VIDEO MM-sarja liider elas üle hirmuäratava avarii

Postimees Sport
Copy
Francesco Bagnaia kanderaamil.
Francesco Bagnaia kanderaamil. Foto: BRUNA CASAS/Reuters/Scanpix

Pühapäeval toimunud MotoGP etapil Barcelonas toimus esimeses kurvis suur avarii, kus üheks kannatajaks oli ka MM-sarja liider Francesco Bagnaia. Asjaolu tegi hullmekas see, et 26-aastase Bagnaia jalgadest sõitis üle tema tagant tulnud võistleja ning mootorrattur toimetati haiglasse.

Võistlus peatati koheselt ning meditsiinitöötajad tõttasid Bagnaiale appi. Õnneks oli sõitja teadvusel ning kontaktne. Vigastada sai ka aga Bagnaia tiimikaaslane Enea Bastianini, kes toimetati samuti haiglasse ning tema vajas põlveoperatsiooni.

Ducati sõitja Bagnaia vigastused olid kergemad, tehtud röntgenpildid näitasid küll väikest vigastust, kuid eile polnud veel kindel, kas tegu on mõne vana või äsja tekkinud vigastusega. Suure tõenäosusega saab MM-sarja liider juba sel nädalal San Marino jätkuval MM-etapil tsikli sadulasse hüpata.

Valitseva maailmameistri katkestamie järel võitis Barcelona etapi Aprilia sõitja Aleix Espargaro, teiseks tuli tema meeskonnakaaslane Maverick Vinales ja kolmandas Ducati sõitja Jorge Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles