MM-tiitlit kaitsnud Kristin Tattar premeerib end vägeva elamusega: ootan seda põnevusega!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar sai teist korda USAs käed maailmameistrina üles tõsta
Kristin Tattar sai teist korda USAs käed maailmameistrina üles tõsta Foto: Disc Golf Pro Tour

Kristin Tattari ajalooline hooaeg kettagolfimaailmas sai ühe imelise peatüki juurde, kui ta krooniti teist korda maailmameistriks. Läinud nädalavahetusel suutis Eesti edukaim kettagolfar kaitsta USAs enda möödunud aastal võidetud tiitlit. Võit tuli oodatust raskemalt, ent tähtis on lõpptulemus.

Pärnust pärit Tattar läks võistlustulle selge soosikuna ning kahe esimese võistluspäevaga tegigi oodatult konkurentidega vahe sisse. Kolmandale päevale läks eestlanna vastu juba kaheksaviskelises eduseisus ja näis, et valitsev maailmameister läheb oma teed nagu mitmel eelneval võistlusel sel hooajal. Nii siiski ei läinud. Tattar pole robot, kes eksimatult viskeid sooritab. Ta ise tunnistas, et selge edu kadus hetkel, mil ta veidi ebakindlamaks muutus. Selle põhjustas mõni tema jaoks lihtne möödavise korvi lähistelt.

Nõnda olid viimased kolm võistluspäeva põnevad, kuna maailma edetabeli kolmas number Missy Gannon haistis võimalust oma esimene MM-tiitel noppida. Ameeriklanna jõudis parimal juhul kahe viske kaugusele, ent enamaks suuteline polnud. Viimastel korvidel sai Tattar veidi pingevabamalt hingata, kuna suur töö oli juba tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles