Hispaania rallil toimus hukkunuga õnnetus

Postimees Sport
Copy
Hispaania kiirabi. Foto on illustratiivne.
Hispaania kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix

Rallimaailm sai eelmise nädala lõpus kurva uudise, kui 29-aastane kaardilugeja Barbara Gomez hukkus Hispaania rallil toimunud õnnetuses.

Hispaania sõitja Celestino Iglesias ja kaardilugeja Barbara Gomez osalesid laupäeval Valle de Laciana rallil. Nad hoidsid rallil teist kohta, kuni kuuendal katsel sõitis auto vastu kaitsepiiret ja tagajärjed olid surmavad.

Kohaliku ajalehe La Voz de Galicia andmetel olid õnnetuse hetkel halvad ilmastikuolud, mistõttu võis juht kaotada kontrolli Ford Fiesta üle.

Päästetöötajad jõudsid kiiresti õnnetuspaigale, kuid 29-aastane Gomez suri sündmuskohal. Sõitja Celestino Iglesias viidi haiglasse.

Gomezi surm vapustas Hispaania ralli kogukonda. Suures leinas oli ka WRC-sõitja, hispaanlane Dani Sordo. «Väga kurb. Jõudu perele ja sõpradele,» ütles Sordo oma Instagrami postituses, millele oli lisanud Gomezi video.

Barbara Gomez oli Iglesiase kaardilugeja olnud alates 2017. aastast. Koos olid nad osalenud enam kui 80 rallil. Gomez oli reedel tähistanud oma 29. sünnipäeva, kuid päev hiljem hukkus ta avariis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles