Jalgpalli MMi kuulsaim fänn sattus rünnaku ohvriks

Postimees Sport
Copy
Modell ja jalgpallifänn Ivana Knöll.
Modell ja jalgpallifänn Ivana Knöll. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Eelmise aasta lõpus Kataris toimunud jalgpalli MM-finaalturniiril maailma üheks kuulsaimaks jalgpallifänniks tõusnud 30-aastane Ivana Knöll sattus baaris õhtut veetes rünnaku ohvriks.

Horvaatiast pärit Knöll tituleeriti 2022. aasta novembris ja detsembris peetus MMil mitteametlikult seksikaimaks fänniks. Nüüd sattus Horvaatia modell baaris rünnaku ohvriks, kui talle tungis kallale armukade naine.

Knölli sõnul muutus naine raevukaks, sest tema abikaasa ei suutnud silmi modellilt eemal hoida. «Ta ründas mind, sest tema abikaasa vaatas mulle otsa, kui ma baari sisenesin,» ütles Knöll The Sunile.

Selgus, et rünnak Knöllile toimus baarist väljudes. «See naine ootas kolm tundi, kuni ma baarist lahkun, ja ründas siis. Ma ei pannud teda enne tähelegi,» ütles modell, kelle sõbrad rebisid kallale tunginud naise eemale, kes ähvardas Knölli samal ajal ära tappa.

Lõpuks saabus kohale politsei ja viis ründaja minema. «Ma tahaksin teilt küsida, daamid, mis kurat teil viga on?» imestas Knöll.

Knöll on tänu jalgpalli MMile saanud sotsiaalmeedias sensatsiooniks. Näiteks Instagramis on tal nüüd 3,2 miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles