820 000 eurot nädalas teeniv Inglismaa vutitäht: ma ei vahetanud klubi raha pärast

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jordan Henderson.
Jordan Henderson. Foto: STRINGER/EPA/Scanpix

Endine Liverpooli kapten Jordan Henderson liitus suvel Saudi Araabia klubi Al-Ettifaqiga, kuid ei teinud seda enda sõnul raha pärast.

«Inimesed võivad mind uskuda või mitte, kuid raha pole kunagi mind elus või karjääris motiveerinud,» lausus Henderson, kes teenib Saudi Araabias ühe nädalaga müstilised 820 000 eurot.

33-aastane jalgpallur langes Saudi Araabiasse siirdumise järel suure kriitika alla, sest on varasemalt kaitsnud seksaalvähemuste õiguseid. Saudi Araabias on homoseksuaalsus seadusevastane, mistõttu peetakse Hendersoni silmakirjalikuks.

Hendersoni sõnul ei soovinud ta tegelikult klubi vahetada, kuid Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei suutnud talle piisavalt mänguaega garanteerida. Kuna poolkaitsja soovib mängida järgmisel suvel peetaval EM-finaalturniiril, oli mänguaeg talle oluline.

«Ma ei lasku detailidesse, aga sellest vestlusest jäi mulle mulje, et liiga palju ma mängida ei saa. Teadsin, et uued mängijad võtavad minult koha,» ütles Henderson, kes mängis Liverpoolis 12 hooaega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles