Niigi tugev Saksamaa võib jõudu juurde saada

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Franz Wagner MMil.
Franz Wagner MMil. Foto: Hiro Komae

Saksamaa korvpallikoondise üks liidreid Franz Wagner sai vigastada juba MMi avamängus, kuid võib veerandfinaalis Läti vastu väljakule naasta.

Saksamaa kuulus juba enne turniiri medalisoosikute hulka, ehkki neile tehti veidi ülekohut, kuivõrd Gordon Herberti hoolealustest ei räägitud kui ühest tiitlinõudlejast. Ent praegu on sakslased MMil ainus koondis, kes pole kaotanud ühtegi mängu.

Eelmisel hooajal NBAs väga ilusat minekut näidanud ja Orlando Magicu ridades säranud ääremängija Wagner on sakslaste üks olulisemaid lülisid ning MMi eel arvati, et tema ja mängujuht Dennis Schröder hakkavad võistkonda vedama.

Ent Wagneri MM sai tagasilöögi avamängus Jaapani vastu, kui ta vigastas viis minutit enne lõppu hüppeliigest. Enne seda oli ta visanud kümme punkti, võtnud kuus lauapalli ja andnud viis korvisöötu.

Täna oli esimene päev pärast vigastust, mil Wagner osales Saksamaa võistkonnatrennis, varem oli ta rassinud teistest eraldi. Herberti sõnul pole veel otsustatud, kas NBA äss osaleb homme kell 11.45 algavas lahingus Läti vastu või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles