Kaugvisete spetsialist sõlmis Kalev/Cramoga lühiajalise lepingu

Postimees Sport
Copy
Kristjan Kitsing (keskel).
Kristjan Kitsing (keskel). Foto: Tairo Lutter

Eesti koondise ääremängija, 32-aastane ja 206cm pikkune Kristjan Kitsing, sõlmis Kalev/Cramoga kahekuulise lepingu.

Viimased kaks järjestikust ja kokku kaheksa hooaega Kalev/Cramos mänginud Kristjan Kitsing on tuntud oma hea viskekäe ja legendaarseks saanud «3+1» võtte poolest. Kitsing on 6-kordne Eesti meister ja Taani meister.

Klubi mänedžer Ramo Kask klubi kodulehel: «Meil on hea meel, et saame kahekuulise lepinguga meeskonda täiendada kogenud mängijaga, kes on meie süsteemidega hästi kursis. Mõeldes juba BCL kvalifikatsiooniturniiri peale, siis iga täiendus on hetkel väga olulise kaaluga. Kristjan on meiega kogu ettevalmistus perioodi kaasa teinud ja loodetavasti saame teineteisele kasulikud olla.»

Kitsing on augusti keskpaigast alates Kalev/Cramo meeskonnaga koos treeninud ning reisib neljapäeval kaasa V. Garasto Karika nime kandvale kontrollturniirile, mis toimub 08.-09. september Klaipedas. Esimesel päeval mängitakse esmakordselt Leedu klubi BC Wolves vastu ning teisel päeval olenevalt tulemusest Klaipeda Neptunase või Riia VEF’iga.

Hooaja esimene ametlik mäng toimub 21. septembril Tondiraba Jäähallis mulluse Eesti hõbedameeskonna Tartu Ülikool Maks&Moorits vastu. Eesti-Läti liiga hooaja avamängu raames toimub ka Kristjan Kanguri klubikarjääri lõppu tähistav showmäng Kalev/Cramo ja Tartu legendaarsete mängijate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles