Lappi M-Spordi võimalikust lahkumisest: praktikas poleks sellel peaaegu mingit mõju

Postimees Sport
Copy
Ott Tänaku Ford Puma Rally1-auto Kreeka MM-ralli hooldusalas.
Ott Tänaku Ford Puma Rally1-auto Kreeka MM-ralli hooldusalas. Foto: @World/M-Sport

Kolmapäeva läks maailma rallimeedias ringlema info, et M-Spordi Fordi meeskond võib pärast käimasolevat hooaega oma pillid WRC-klassis kokku pakkida ning nii jääksid MM-tiitli peale võitlema vaid Toyota ja Hyundai sõitjad. Kuigi M-Spordi lahkumise kuulutamine võis olla ennatlik, siis arvab kunagine M-Spordi sõitja, kuid nüüd Hyundaisse kuuluv, Esapekka Lappi, et praktikas poleks Inglismaa meeskonna lahkumisel sarjale mingit mõju.

M-Spordi lahkumise jutt läks liikvele kolmapäeval, kui Ott Tänaku meeskonnakaaslane Pierre-Louis Loubet andis intervjuu Prantsusmaa kohalikule lehele Corse Matinile. «Järgmisel aastal on WRCs vaid kaks tiimi. Ford ei jätka ilmselt MM-sarjas. Tootjad peavad oma osaluse kinnitama FIA-le enne septembri lõppu,» olevat Loubet väljaandele öelnud.

Küll on mitmed ajakirjanikud vahendanud juba sotsiaalmeedia vahendusel, et M-Spordi tiimipealiku Richard Milleneri sõnul on see valeuudis. Ka artikkel on ajalehe veebisaidilt kadunud, kuid jutud M-Spordi võimaliku lahkumise ümber ei taha vaibuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles