Kristjan Kanguri lahkumisetendus toob väljakule legendide armee

Postimees Sport
Copy
Kristjan Kangur, Gregor Arbet ja Janar Talts jooksevad taas üheskoos korvpalliväljakule.
Kristjan Kangur, Gregor Arbet ja Janar Talts jooksevad taas üheskoos korvpalliväljakule. Foto: Mihkel Maripuu

Tondiraba Jäähallis 21.septembril toimuva suure korvpalliõhtu kirsiks tordil on Kalev/Cramo ja Tartu legendide vaheline mäng, kus Eesti üks edukaim korvpallur Kristjan Kangur peab oma viimase mängu.

Õhtu lõpeb PAF Eesti-Läti Ühisliiga avalöögiga möödunud hooajal Eesti meistriliiga finaalis kohtunud BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks&Mooritsa vahel. Korvpalliõhtu jooksul jooksevad väljakule ka Tallinna ja Tartu noortevõistkonnad, kes võtavad omavahel mõõtu ning oodata on ka üllatusesinejat, kes annab kaks kontserti mängupauside ajal.

Kalev/Cramo legendide eest jooksevad väljakule lisaks Kangurile, Branko Mirkovic, Gregor Arbet, Rait Keerles, Tanel Sokk, Howard Frier, Valmo Kriisa, Erik Keedus ja Gert Dorbek, Meeskonda juhendavad Alar Varrak ja Martin Müürsepp

Tartu legendidest löövad kaasa Janar Talts, Martin Viiask, Augenijus Vaškys, Asko Paade, Vallo Allingu, Marek Doronin, Toomas Liivak, Silver Leppik ja Kristo Saage.

Üle tuhande pileti on hetkel müüdud ning BC Kalev/Cramo on endale eesmärgiks seadnud korraldada fännidele unustamatu korvpalliõhtu, Kristjan Kanguri karjäärile väärikas punkt panna. Lisaks loodab klubi oma nimele võtta Eesti-Läti Ühisliiga pealtvaatajarekord, mis hetkel kuulub 5050 inimesega eelmisel hooajal peetud Riia VEF ja Prometey vahelisele mängule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles