Schröder valiti MMi väärtuslikemaks mängijaks, tähtede viisikus erinevate riikide esindajad

Toimetas Ville Arike
Copy
Saksamaa koondise MM-tiitlini vedanud Dennis Schröder turniiri väärtuslikema mängija auhinnaga.
Saksamaa koondise MM-tiitlini vedanud Dennis Schröder turniiri väärtuslikema mängija auhinnaga. Foto: IMAGO/Tilo Wiedensohler/Scanpix

Manilas lõppenud korvpalli MMi väärtuslikemaks mängijaks valiti finaalis Saksamaa Serbia vastu 83:77 võiduni vedanud Dennis Schröder.

Schröder kogus suurturniiril mängus keskmiselt 19,1 punkti ja 6,1 korvisöötu. Finaalis kerkis ta 28 punktiga üleplatsimeheks ning viskas lõpuminutil ka sisulise võidukorvi.

Küll võib meenutada, et vaid mõni päev varem peetud veerandfinaalis Lätiga oli Schröderil koondisekarjääri kõige mustem päev. Ta tabas 26 viskest vaid 4, tema efektiivsusnäitaja oli -10 ning +/- saldo -20! Ehk selle 10 minuti jooksul, mil Schröder ei mänginud, jäid sakslased 22 punktiga plussi, tänu sellele üldse jõudsid poolfinaali ja said lõpuks ajalugu teha!

MMi tähtede viisikusse valiti veel Serbia liider Bogdan Bogdanovic (keskmiselt 19,6 p, 4,6 rs, 3,3 lp), kanadalane Shai Gilgeous-Alexander (24,5 p, 6,4 rs, 6,4 lp), ameeriklane Anthony Edwards (14,6 p, 4,6 lp, 2,8 rs) ja turniiri suurimaks korvikütiks kerkinud sloveen Luka Doncic (27,0 p, 7,1 lp, 6,1 rs).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles