Redknapp: mängijatel on minu lahkumisest täiesti ükskõik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp
Harry Redknapp Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi peatreener Harry Redknapp väidab, et mängijatel on täiesti ükskõik, kui ta peaks tuleval suvel klubi treeneripostilt lahkuma ja Inglismaa koondise juhendajaks asuma.

Samuti lükkas Redknapp ümber arvamuse, et Fabio Capellost vabaks jäänud koondisetreeneri tooli ümber käiv tants on põhjuseks, miks Tottenhami on viimastes liigavoorudes tabanud mõõn.

Kolmapäeval Stoke’iga 1:1 viiki mänginud Spurs kukkus pärast novembrikuud esmakordselt liigatabelis esikolmikust välja, loovutades koha igipõlisele konkurendile Arsenalile. Rafael van der Vaarti 93. minuti värav päästis Spursi neljandast järjestikusest kaotusest. Veebruaris juhtis Spurs linnarivaali Arsenali ees 12 punktiga, kuid kaotus omavahelises mängus ning allajäämised Manchester Unitedile ja Evertonile kahandasid vahe olematuks. Homme ootab Tottenhami ees külaskäik teisele Londoni rivaalile Chelseale. Kui Spurs peaks ka selle mängu kaotama, jõuab Chelsea tabelis neist vaid kahe punkti kaugusele.

Redknapp on kerkinud selgeks favoriidiks Inglismaa koondise kohale ning Tottenhami vormilanguse algus sattus täpselt samale ajal Capello ametist lahkumisega. Redknapp väidab kaljukindlalt, et need kaks asja pole omavahel absoluutselt seotud.

«Täielik jama. Kõige suurem jama, mida ma olen elus kuulnud,» kommenteeris ta Telegraphile. «Mängijatel on ükskõik, kas ma ka järgmisel aastal Tottenhamis jätkan. Nende und see ei sega. Jalgpall juba on kord selline. Mängijad mängivad, nad tulevad iga päev trenni. Kui homme keegi teine minu asemele astub – kuningas on surnud, elagu kuningas!» teatas Redknapp.

«Nad ei muretse. Nad ei mõtle – Harry läheb Inglismaad juhendama. Ja ka minul ei tule see kordagi pähe. Ma ei mõtle, et mis minust küll järgmisel aastal saab. Juhtub mis juhtub. Ma ei vaeva ennast arutlemisega, kas olen siin, seal või hoopis kolmandas kohas. Elu ongi selline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles