Karm süüdistus: NBA täht peksis oma tüdruksõbra vaeseomaks

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kevin Porter Jr. palliga.
Kevin Porter Jr. palliga. Foto: Troy Taormina/USA Today Sports/Scanpix

Politsei vahistas Houston Rocketsi korvpalliklubi tagamängija Kevin Porter Juniori, keda süüdistatakse jõhkras kallaletungis.

Uudisteagentuuri AP andmetel ründas 23-aastane ameeriklane ühes New Yorgi hotelli toas oma tüdruksõpra, endist WNBA mängijat Kysre Gondrezickit. Prokuröri sõnutsi murdis korvpallur muuhulgas naise kaelalüli ning tekitas parema silma alla sügava lõikehaava.

Porter olevat kaaslast mitmel korral rusikaga löönud ning kägistanud. Ta ei lõpetanud enne, kui Gondrezickil õnnestus üleni verisena koridori põgeneda. Juhtum leidis aset kohaliku aja järgi esmaspäeva varahommikul.

Politsei vahistas Porteri, ent vabastas ta sama päeva pärastlõunal kautsjoni vastu. Korvpalliäss süüd omaks ei võtnud, tema eest andis ütlusi advokaat.

Rocketsi klubi teatas ametlikus avalduses: «Kogume praegu seoses juhtunuga infot. Rohkem me praegu teemat ei kommenteeri.»

Porteril jäi seljataha neljas, seni edukaim NBA hooaeg. Ta viskas 59 mängus keskmiselt 34,3 minutiga 19,2 punkti, hankis 5,3 lauapalli ja jagas 5,7 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles