Tartlaste kolm kuud kestnud võiduootus sai viimaks läbi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tartu Tammeka jalgpallurid (sinises).
Tartu Tammeka jalgpallurid (sinises). Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli kõrgliigas paistis kolmekuise pausi järel taas päike Tartu Tammeka õuele. 

Taaralinlased võõrustasid Premium liiga 27. voorus Narva Transi ning alistasid külla tulnud piirlinlased teise poolaja väravatest 3:0.

Jõuvahekorrad muutusid kohtumise 50. minutil, kui Mark Maksimkin sai punase kaardi. Seejärel hakkasidki Tammeka mehed sahistama: 54. minutil oli täpne Kevin Mätas, 59ndal omakorda Ahmed Adebayo Basher, kes virutas kolmandal üleminutil veel ka kolmanda palli narvalaste väravavõrku. 

«Meil on viimased mängud tegelikult kõik päris head olnud. Pole lihtsalt i-le täppi pannud, seekord tegime seda ja sealt need kolm punkti tulidki. Ega me teiseks poolajaks midagi ei muutnud, ütlesime, et läheme samamoodi peale ja lahendame need võimalused ära, mis jäid esimesel poolajal lahendamata,» sõnas Tammeka ääreründaja Artur Uljanov pärast mängu Soccernet TV-le.

Transi kaitsja Aleksandr Kulinitš lausus, et otsustavaks sai Maksimkini eemaldamine: «Vaheajal oli plaan, aga punane kaart muutis kõike. Pärast seda lõid nad vist umbes kahe minutiga värava ja sellist seisu on alati juba väga raske parandada.»

Tammeka lõpetas tänasega ühtlasi enam kui kolm kuud kestnud võidupõua. Viimati tundsid tartlased võidurõõmu 7. juunil, kui saadi jagu Harju JK Laagrist. Vahepealsest 11 kohtumisest jäi neile näppude vahele viis viiki ja kuus kaotust. 

Liigaseis
Liigaseis Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles