VIDEO Ulmeline tagasitulek: nii hilist mängu võiduks pööramist polnud Inglismaa vutiväljakutel veel nähtud

Toimetas Ville Arike
Copy
Dejan Kulusevski (esiplaanil) on just löönud Tottenhami võiduvärava, teda õnnitleb sööduandja ja avavärava autor Richarlison.
Dejan Kulusevski (esiplaanil) on just löönud Tottenhami võiduvärava, teda õnnitleb sööduandja ja avavärava autor Richarlison. Foto: Jonathan Brady/PA via AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliliiga on koht, kus ikka ja jälle midagi juhtub. Laupäeval juhtis Sheffield United Tottenhami vastu mängu 90+7. minutil (!), ent pidi lõpuks leppima kaotusega.

Sheffield asus juhtima 73. minutil Gustavo Hameri täpsest löögist. Brennan Johnson saatis palli Sheffieldi väravasse, ent tõusis suluseisulipp. Näis, et kolm punkti hakkab külalistele juba taskusse tulema, ent kohtunik andis mängule tublisti üleminuteid. 

90+8. minutil andis Ivan Perišic nurgalöögi ja Richarlison koksas selle peaga väravasse. Lõpuvilet ei järgnenud ning kaks minutit hiljem võitis Tottenham vastase väljakupoolel palli, viimaseks söötjaks oli seekord Richarlison ning nädal varem Tallinnas eestlasi kollitanud Dejan Kulusevski lõi 2:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles