Hispaania velotuuri üllatusmehe võit oli ilus, aga kas ka spordimehelik? (1)

Christopher Krutto
Copy
Sepp Kuss (keskel) tähistamas Hispaania velotuuri võitu. Tema vasakul käel on tänavuse Tour de France’i võitja Jonas Vingegaard ja paremal tänavusel Itaalia velotuuril triumfeeriund Primož Roglič.
Sepp Kuss (keskel) tähistamas Hispaania velotuuri võitu. Tema vasakul käel on tänavuse Tour de France’i võitja Jonas Vingegaard ja paremal tänavusel Itaalia velotuuril triumfeeriund Primož Roglič. Foto: Alberto Gardin/ZUMA Press Wire/Scanpix

Kahekordne Tour de France'i võitja Jonas Vingegaard heitis tiimikaaslase Sepp Kussi ümber jalgrattahooaja viimasel suurtuuril Hispaanias lasso ja hakkas ameeriklast enda poole tõmbama. Duo meeskonnale see aga ei istunud.

Jumbo-Visma tuli Hispaaniasse suurte sihtidega. Hollandi tiim soovis saada esimeseks võistkonnaks, kes on aasta jooksul suutnud võita kõik kolm suurtuuri. Itaalia velotuuril võidutses Primož Roglič, Tour de France’il Vingegaard.

Mõlemad olid kohal ka Hispaanias, kuid lõpuks läksid asjad nii, et nad tegid tööd selle nimel, et aidata oma tavapärane abimees ise pjedestaali kõrgeimale astmele. See oli üllatuseks nii rattaekspertidele kui ka ilmselt asjaosalistele endile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles