Saaga jätkub: tipptreener ähvardab Euroliiga klubi kohtuga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sergio Scariolo.
Sergio Scariolo. Foto: Achmad Ibrahim/AP/Scanpix

Vahetult enne hooaja algust Bologna Virtuse korvpalliklubi peatreeneritoolilt vallandatud Sergio Scariolo pole viimastel päevadel toimunuga rahul.

Hispaania koondise nii Euroopa kui ka maailmameistriks tüürinud juhendaja sai sule sappa eelmisel nädalal. Klubi tõi põhjuseks ühe pressikonverentsi, kus Scariolo olevat olnud liiga kriitiline. Virtuse üks omanik Massimo Zanetti andis veidi hiljem ka korraliku vastulöögi.

«Kui Scariolo suhtles [eelmisel sügisel] Reali ja Raptorsiga, kohtles ta meid kui mõnd esiliiga tiimi. Virtus on Itaalias suurima toetajaskonnaga meeskond. Pean enda klubi riigi tähtsaimaks. Ühtki klubi ei tohiks nii kohelda,» ütles Zanetti pressikonverentsil.

Treeneri sõnutsi oli tegemist laimuga. Tema esindajad kinnitasid, et toona ei toimunud Euroliiga rivaalklubiga ühtki kohtumist. Portaali Relevo andmetel plaanib Scariolo valeväidete levitamise eest Virtuse kohtusse kaevata. Ametlikult pole see aga veel kindel.

Scariolo seljataga on ka Euroliiga treeneritekogu. Nad toetavad 62-aastast juhendajat, kui Virtus ei peaks nõustuma tasuda kõiki vallandamisega seotud kulusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles