Tartu alistas võõrsil kindlalt Rapla

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe. Foto: Liis Treimann

Tartu Ülikool alistas Eesti korvpallimeistrivõistlustel võõral väljakul 81:62 Rapla/Piimameister Otto.

Võitjate kasuks viskasid Marek Doronin 14 ning Kristo Saage ja Tanel Kurbas 12 punkti. Rapla resultatiivsemad olid Janar Soo 17 ja Raido Ringmets 11 silmaga.

Et Tartu Ülikoolil ei teinud väikese jalavigastuse tõttu Vallo Allingu ning trennis põlvele liiga teinud Asko Paade, siis mahtus nimekirja lisaks hiljutisele täiendusele Brett Nõmmele ka teinegi noor poiss Artur Saariste. Kätt kumbki valgeks küll ei saanud, aga mängukogemust küll.

«Kuna meil on Vallo ja Asko vigastatud, siis alustasin täna ka Raadiku ja Timoga (Eichfuss) eesliinis. Et tänane ja teisipäevane mäng TTÜga tabeliseisu mõttes olulist kaalu ei oma, siis ongi eesmärk anda mänguaega neile, kes seda tavaliselt vähem saavad,» sõnas Tartu peatreener Gert Kullamäe. «Täna oli meeste kontsentreeritus paigas ja kõik pingutasid korralikult, eriti kaitses.»

Turniiritabelis on Tartu Ülikool 22 võidu ja kolme kaotusega teisel kohal. Rapla on põhihoojal teeninud 14 võitu ja saanud 13 kaotust ning see annab neile neljanda positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles