FOTO Ott Tänak naudib puhkust Dubais: näidake mulle päikest

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ott Tänak kasutab kahenädalast pausi Kreeka ja Tšiili MM-rallide vahel ära lühikeseks puhkuseks. 2019. aasta ralli maailmameister nautis suvemõnusid Pärsia lahe suurimas linnas Dubais asuvas kuurordis.

Tänak sai kaks nädalat tagasi toimunud Kreeka MM-rallil neljanda koha, mis märkis tema parimat tulemust pärast maikuust Portugali rallit. Kuigi ka Eestis valitsevad veel päikselise suve viimased päevad, siis otsustas M-Spordi sõitja sõita Dubaisse, et nautida Araabia Ühendemiraatide soojust.

«Näidake mulle päikest. Royal Mirage – täpipealt,» kirjutas Tänak foto juurde, millel oli näha teda istumas terrassipiirdel.

Royal Mirage spaahotelli reklaamitakse kui rahulikku peidupaika Dubai südames. Luksuslikus hotellitoas maksab üks öö koos hommikusöögiga ligi 700 eurot, kuid näiteks 125 ruutmeetrises sviidis tuleb ühe öö eest välja käija pea 2000 eurot.

Igatahes päikest ja soojust saab Dubais nautida täiel rinnal, sest praegu tõuseb päevased soojamaksimumid üle 44 kraadi ning kohalik ilmateenistus on andnud kuumalaine hoiatuse.

WRC-sari jätkub juba nädala pärast, mil pärast kolmeaastast pausi on kalendris tagasi Tšiili ralli. 2019. aastal sõitis Tänak rallil Toyotaga ning tuli võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles