Euroliiga tõstis Kotsarit esile

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: David Aguilar/EPA/Scanpix

Euroliiga uue hooaja alguseni on jäänud umbes kaks nädalat ja seetõttu on võistluse ametlik koduleht hakanud ka hooajale ette vaatama. Nüüd tõsteti ühe mehena eraldi ka Maik-Kalev Kotsarit.

Mulluse hooaja eel Baskoniaga liitunud keskmängija tegi Euroliigas korraliku debüüthooaja. Tema kesmisteks näitajateks jäid Euroliigas mullu keskmiselt 9,4 punkti ja 4,3 lauapalli mängus.

Uue hooaja eel koostas Euroliiga pingerivi parimatest mängijatest, kellel on Euroliigas algamas teine hooaeg. 10-mehelises nimekirjas platseerus Kotsar kolmandale kohale.

«Kotsar avas oma Euroliiga karjääri esimese vooru parima mängija auhinnaga ja ta platseerus hooaja kokkuvõttes efektiivsusnäitajaga 40 minuti kohta 26,1 kaheksandale kohale, tema ette jäi kolm varasemat hooaja parimat mängijat. Kui ta parandab oma vabaviskeid, siis on tema piiriks taevas,» seisab Euroliiga kodulehel eestlase kohta.

Nimekirjas esimesele kohale pandi Kotsari mullune tiimikaaslane Darius Thompson, kes sellest hooajast kuulub Istanbuli Anadolu Efesi nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles