Kahe maailmameistriga kohtunud Mägisalu langes MMil konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Helary Mägisalu.
Helary Mägisalu. Foto: United World Wrestling

Serbias toimuval maadluse MM-il käisid viimasena Eesti koondisest matil Kreeka-Rooma maadlejad Helary Mägisalu ja Andreas Välis.

Kehakaalus -60 kg maadles Helary Mägisalu eile kaheksandikfinaalis jaapanlase Kenichiro Fumitaga. Avapoolajal oli Mägisalu aktiivsem, mis andis talle punkti ning võimaluse parteris oma eduseisu kasvatada, aga kahjuks punktilisa ei tulnud. Teisel poolajal sai aktiivsuse eest punkti jaapanlane ning tal õnnestus parteris Mägisalu 2 korda üle vedada. Skooriga 1:5 läks järgmisesse ringi kahekordne maailmameister ning OM-hõbe Fumita.

Kuna Fumita jõudis finaali, siis sai Mägisalu edasi maadleda lohutusringis. Seal tuli vastu Moldova maadleja Victor Ciobanu, kel auhinnakapis 2021. aasta MM-tiitel. Mägisalu pidi pärast rasket lahingut tunnistama vastase 5:3 paremust.

Täna käis ka matil kehakaalus -87 kg maadlev Andreas Välis. Eesti maadleja piirdus ühe matšiga, kui kaotas 0:2 jaapanlasele Masato Sumile. Mõlemad punktid sai jaapanlane akiitvsuse eest. Järgmises ringis kaotas Sumi 1:1 sakslasele Hannes Wagnerile ning seega Välis lohutusringis jätkata ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles