Ülikogenud Embrich alistas Soome turniiri finaalis Lehise

Postimees Sport
Copy
Irina Embrich (paremal) sai sel korral Katrina Lehisest jagu.
Irina Embrich (paremal) sai sel korral Katrina Lehisest jagu. Foto: Tairo Lutter

Soomes peetud vehkelmisturniiril alistas naiste epeefinaalis Irina Embrich 14:10 Katrina Lehise.

Eesti tippudest osales Kupittaa võistlusel lisaks Embrichile ja Lehisele ka Julia Beljajeva, samuti lõid kaasa Veronika Zuikova, Leana Mironov, Iris Maria Matskevitš ning Maria Embrich, kirjutab ERR sport.

Ülemine tabelipool kujuneski eestlannade siseasjaks: Lehis alistas veerandfinaalis Mironovi 15:7 ning Beljajeva Zuikova 15:6, poolfinaalis oli Lehis Beljajevast parem 15:8.

Maria Embrich võitis oma avamatši rootslanna Jannica Westergardi vastu 15:12, aga pidi siis tasavägise matši järel tunnistama soomlanna Johanna Anni-Maija Vornaneni 15:14 paremust. Ema Irina võttis seejärel revanši, kui alistas Vornaneni veerandfinaalis 15:11.

Poolfinaalis oli Irina Embrich sama skooriga üle Louise Ulltjärnist ning alistas siis finaalis olümpiavõitjate heitluses Lehise 14:10.

Meeste arvestuses võitis Markus Salm, kes alistas finaalis 10:9 norralase Benjamin Dahlbö.

43-aastane Embrich sai väikestviisi revanši, sest nädal tagasi jäi ta Eesti karikavõistluste finaalis alla 10:15. 

«Alati on hea tunne võita ja täna tundsin end rajal väga hästi. Eelmise hooaja lõpus tagasi kiirustades tekkis väga veider olukord, kus tundsin end rajal justkui võõrkeha. Aga arutasime, arutasime ja siis arutasime veidi veel ning tegime omad järeldused ja parandused…» kirjutas Lehis siis enda Facebooki kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles