BLOGI Viimaste minutitega edu käest andud Kalev/Cramo pudenes Meistrite liigas konkurentsist (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kalev/Cramo võitis avapoolaja 14 punktiga, ent kaotas lõpuks Norrköpingile 78:82.
Kalev/Cramo võitis avapoolaja 14 punktiga, ent kaotas lõpuks Norrköpingile 78:82. Foto: fiba

Kalev/Cramo kaotas Türgis Serikis korvpalli Meistrite liiga kvalifikatsiooni veerandfinaalis Rootsi meistrile Norrköpingile 78:82 ja langes konkurentsist. Matši ülevaate leiab allolevast blogist.

Enne mängu

Heiko Rannula tüüritav tiim lendas Türki raske koduse lahingu pealt. Eesti-Läti liiga hooaja avamängus alistati neljapäeval Tondiraba jäähallis 74:71 Tartu Ülikool Maks & Moorits.

«Tüüpiline hooaja algus. Kogu tänane õhustik ajas mehed võib-olla natuke liiga elevile ka. Esimesel poolajal vahetasin ehk liiga palju, ei saanud rütmi kätte. Aga teatud mängijad olidki täna peas liiga laiali. Kui natukenegi parem hetk tekkis, siis keegi mõtles, et läheb oma asja tegema. Nii andsime neile võimaluse tagasi tulla. Rapsisime,» ütles Rannula pärast ootamatult võrdseks kujunenud matši.

Samas tunnistas peatreener, et ei tasu olla liiga negatiivne. Nii mõnelegi mängijale võis veidi lisapinget tekitada vahetult enne peetud Kristjan Kanguri lahkumismäng, nii rohke publiku, enam kui 3000 pealtvaataja ees polnud veel tänavu madistatud.

Kalevlased jõudsid Türki laupäeval. «Neli normaalse tasemega ameeriklast, kaks-kolm Rootsi koondise rollimängijat,» kirjeldas Rannula esimesi vastaseid.

«Satsi on, aga usun, et meile mängitav vastane. Ülimehi ei ole. Palju oleneb meist endist. Nad mängivad suhteliselt tüüpilist põhjamaa stiili. Palju ühepikkuseid mängijaid. Oleme [kontrollmatšides] selliseid mänge saanud.»

Edu korral kohtub Kalev poolfinaalis taanlase Aarhusi Bakken Bearsi ja Kosovo satsi Peja paari võitjaga. Põhiturniirile pääsemiseks on tarvis võita kolm mängu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles