VILLE ARIKE Koos Pahviga jalutasid Keila korvpallist minema kümned tuhanded eurod. Millise valemiga hooaeg ära mängida kavatsetakse? (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Keila KK endine peatreener Peep Pahv (keskel sinises) vaatamas pühapäeval tribüünilt oma kauaaegsete hoolealuste edukat esitust Viimsi vastu.
Keila KK endine peatreener Peep Pahv (keskel sinises) vaatamas pühapäeval tribüünilt oma kauaaegsete hoolealuste edukat esitust Viimsi vastu. Foto: Sander Ilvest

«Peep on Keila! Peep on Keila!» skandeerisid Keila korvpallimeeskonna fännid pärast hooaja avamängu võitu Viimsi spordihoones. Tähelepanuväärne on asjaolu, et seda sõnumit kuulis reedel vallandatud peatreener Peep Pahv, ent ei kuulnud vallandamisotsuse teinud Keila KK juht Tarmo Hein. Üks oli hallis, teine mitte.

Tundub üsna kujuteldamatu, et sa lased peatreeneri kaks päeva enne hooaja algust lahti, aga seejärel ei lähe suurema või väiksema šoki saanud meeskonda mängule toetama. Igatahes Heina ei siinkirjutaja ega mitu teistki inimest pühapäeva õhtupoolikul Viimsi saalis ei kohanud, mängu järel polnud näha teda koos meeskonnaga rõõmustamas. Vabandan juhul, kui Hein käis kohapeal, aga jäi mängu ajaks ja selle järel näiteks riietusruumi peitu.

Jätame käesolevas kirjutises kõrvale selle, mida mõlemad pooled kaks päeva järjest, reedel ja laupäeval, avalikkusele edastasid – Heina jutu sellest, miks ta Pahvi vallandas, ning Pahvi vastulaused. Siinkirjutaja ei vali poolt. Vaadakem lihtsalt otsa teatud asjaoludele. Seni on rääkimata on jäänud teema, kuidas Keila KK hooaja ära mängiks?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles