Naine sundis tippväravavahti priskest Saudi Araabia pakkumisest ära ütlema

Postimees Sport
Copy
David de Gea.
David de Gea. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Väravavaht David De Gea kuulus viimased 12 aastast Manchester Unitedi ridadesse, kuid jäi sel suvel tööandjata. 32-aastasel hispaanlasel oli laual ka priske pakkumine Saudi Araabia meistriliigast, kuid naise palvel tuli tal sellest ära öelda.

Euroopas on tippliigad juba alustanud, kuid De Gea on pärast juulis Unitediga koostöö lõppemist olnud tööta. Kuigi pole välistatud, et De Gea võib hoopiski pensionile jääda, siis vähemalt suvel olla tal laual olnud ka rahakas pakkumise Saudi Araabiast.

The Suni andmetel on ta oma uue naise Edurne’iga klubivaliku osas ka tülli läinud. Viimati siis, kui De Gea sai pakkumise Saudi Araabiast. Naisel lihtsalt polnud soovi Lähis-Itta kolida. Ta palus väidetavalt, et mees vaataks läbi kõik muud võimalused ja eelistas pigem kolimist Hispaaniasse.

Samuti on levinud teated, et De Gea võib alles 32-aastaselt tippspordist loobuda, kui ta ei leia uut tööd mõne tippklubi esiväravavahina.

De Gea’d peeti tosina aasta eest oma generatsiooni üheks parimaks väravavahiks. Tema talent lõi särama Madridi Atleticos juba 2010. aastal, aasta hiljem ostis United ta endale ligi 22 miljoni euro eest. De Gea oli siis vaid 21-aastane. Unitedi eest pidas ta 545 kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles