Legendaarne rallihääl: Tänakul on ainsana võimalik Rovanperäga MM-tiitli nimel võidelda (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Legendaarne WRC rallihääl ja ajakirjanik Colin Clark avaldas arvamust, et lähiaastatel on MM-sarja troonil püsivat Kalle Rovanperä võimalik kõigutada vaid Ott Tänakul. Suurte kogemustega ajakirjanik ei usu, et Thierry Neuville’il või Elfyn Evansil oleks see miski, mis lubaks neil võidelda Rovanperäga samal tasemel.

Taskuhäälingus «SPIN the Rallypod» vestlesid Clark ja DirtFishi ajakirjanikud David Evans ja Luke Barry ning kunagine WRC tiimimänedžer George Donaldson. Ühel hetkel teatas Clark, et kui vaadata suuremat pilti, siis tema arvates suudab järgmistel aastatel Rovanperä ülemvõimu MM-sarjas peatada vaid Tänak.

«Rovanperä on praegu klass omaette. Meil on vaja, et Tänak, [Thierry] Neuville ja [Elfyn] Evans saaksid ka heasse vormi. Rovanperäle on vaja konkurenti ja minu jaoks on Tänak see, kel on absoluutselt võime Rovanperält MM-tiitleid ära võtta,» ütles Clark. Kuigi ta seda ei lisanud, pidas ta ilmselt silmas, et Tänakul on võimalik MM-tiitli eest võidelda, kui ta vahetaks järgmiseks hooajaks meeskonda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles