Eesti kettagolfi areng teeb Kristin Tattarile rõõmu: Eesti tase ongi maailmatase!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Kevin Huver/Disc Golf Pro Tour

Selle nädala esimesel tunnil kirjutas Kristin Tattar kuldsete tähtedega end maailma kettagolfi ajalukku. Kuigi saavutused, milleni eestlanna küündib on vägagi võimsad, siis suudab ta ikkagi kahe jalaga maa peal olla.

Minnes hetkeks tagasi läinud nädalavahetusse, siis Tattar küll võidutses USA lahtistel meistrivõistlustel, ent kõik tuli ootamatult keeruliselt. Eelnevalt olid suurturniiridel õnnestunud selgelt avapäevad ning võistluse lõpus saanud kontrollitult tulemust vormistada. Sel korral polnud üheks korvi enne USA lahtiste finišit midagi selge.

«Võrreldes eelnevate kõrgeima kategooria turniiridega kulgesid USA lahtised tõesti kuidagi raskelt. Miskipärast ei tabanud ma avavisetel enda lennujooni nii nagu varasemalt ja lähenemised samuti kehvavõitu. Seega sain hoopis teistsuguse kogemuse kui eelnevate suurvõitudega. Tundsin, et pidevalt pidin ennast motiveerima pead püsti hoidma. Seda vaatamata kõikidele apsakatele, mis sisse tulid,» kommenteeris Tattar Postimehele USAs tekkinud raskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles