Kalev/Cramo lõpetas lepingu vaid kaks mängu pidanud ameeriklasega

Postimees Sport
Copy
Desonta Bradford (palliga).
Desonta Bradford (palliga). Foto: Sander Ilvest

BC Kalev/Cramo teatas, et 27-aastase ameeriklasest tagamängija Desonta Bradfordi leping on osapoolte kokkuleppel lõpetatud ning mängija on Eestist juba lahkunud.

«Bradford lahkus klubist perekondlikel põhjustel, soovime talle kõike head ja kordaminekuid edaspidiseks,» seisis meeskonna kodulehel.

BC Kalev/Cramo otsib aktiivselt tagaliini uut täiendust nii eelseisvateks Eesti-Läti ühisliiga mängudeks kui ka FIBA Europe Cup sarjaks, kus esimene mäng toimub võõrsil 18. oktoobril Iisraelis Ironi Ness Ziona vastu.

Bradford jõudiski Kalev/Cramo eest pidada vaid kaks ametlikku mängu. 21. septembril Eesti-Läti liiga avamängus Tartu Ülikool Maks & Mooritsa viskas ta kuus punkti, Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril Norrköpingu vastu jäi tema arvele kümme punkti.

Bradford liitus Kalev/Cramoga augusti lõpus, mis tähendab, et ta oli meeskonna rivistuse viimane pusletükk. Mitmetes Euroopa liigades mänginud ameeriklasest Bradford esindas möödunud hooajal Belgia-Hollandi liigas Telenet Giants Antwerp meeskonda. Ta kogus 20 mänguga keskmiselt 12,3 punkti, 4,4 resultatiivset söötu ja 2,1 lauapalli.

Lisaks on 194 cm pikkune Bradford mänginud Itaalia kõrgliigas Trentinos, Belgia meistriliiga Brüsseli Circuses ja ungarlaste Körmeni Egis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles