Tuntud rallihääl: Hyundai eesmärk Tänakuga on meeskondliku MM-tiitli püüdmine

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Bastien Baudin / Hyundai Motorsport GmbH / Austral

DirtFish avaldas täna, et Ott Tänak liitub 2024. aastaks Hyundai meeskonnaga. Maineka ralliportaali ajakirjanike arvamusavaldustest koorus välja, et näiteks Colin Clarki meelest sihib Hyundai Tänaku ning Thierry Neuville’iga meeskondlikku MM-tiitlit. Teine ajakirjanik David Evans oli aga risti vastupidisel seisukohal.

Taskuhäälingus «SPIN, The Rally Pod» osalesid kolm rallispetsialisti: peale tuntud rallihääle Clarki (Voice of Rally on tema hüüdmini) ja Evansi ka noor ajakirjanik Luke Barry. Kaks esimest võtsid saate lõpus arutelu alla, kas Hyundai tiimipealiku Cyril Abitebouli plaan Tänak palgata on seotud sihiku suunamisega meeskondlikule MM-tiitlile ja sõitjate võidukarikas pole peaeesmärk.

«Kas Abiteboul ütleb selle sammuga, et Hyundai läheb meeskondlikku MM-tiitlit püüdma? «Mul on nüüd tiimis kaks võitjat, kui üks ebaõnnestub, siis on teine kohe võtta. Mind ei huvita, kes võidab sõitjate tiitli. Olen huvitatud ainult sellest, et meil oleks parim võimalus meeskondlik esikohta võtta.» Ma arvan, et see on suur osa tema mõttemaailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles