Aivar Pohlak: minu nõrkuseks on, et ma ei oska käituda ootustele vastavalt (8)

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak tundis pärast sponsorite kriitikat, et alaliidu poolne mõtete väljaütlemise viis on olnud halb.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak tundis pärast sponsorite kriitikat, et alaliidu poolne mõtete väljaütlemise viis on olnud halb. Foto: Eero Vabamägi

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ja selle president Aivar Pohlak said lõppeval nädalal sponsoritelt ja jalgpallikogukonnalt kõvasti nüpeldada pärast liiga pehmeid reageeringuid Venemaa noortekoondiste jalgpalliväljakutele tagasi lubamise järel. Pohlak tunnistas, et alahinnati ühiskonna ootust seisukohad selgelt välja öelda.

Näiteks teatas autopartner ABC Motors teisipäeval Õhtulehele, et kui jalgpalliliit firma väärtustega ühtivat seisukohta selgelt välja ei ütle, kaalutakse koostöö lõpetamist. Õlletootja A. Le Coq aga märkis, et kui Lillekülas peaks mängima mõni Venemaa koondis, ei saa staadioni nimi enam olla firmaga seotud (praegu on see teatavasti A. Le Coq Arena).

Aivar Pohlak, millised mõtted viimastel päevadel tekkisid, kui sponsorid hakkasid kritiseerima teie/EJL seisukohti Venemaa võistlustele tagasi lubamise kohta?

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles