VIDEO Narvas mängiti jalgpalli ekstreemsetes tingimustes, väravavaht sättis palli paika kaks minutit!

Postimees Sport
Copy
Narva Transi väravavaht Aleksei Matrossov sai laupäeval tuulise ja märja tööpäeva, kuid hoidis seljataguse puhtana.
Narva Transi väravavaht Aleksei Matrossov sai laupäeval tuulise ja märja tööpäeva, kuid hoidis seljataguse puhtana. Foto: Madis Veltman

«Kui pealinnas peetakse 7. oktoobril Premium liiga mänge koerailmaga, siis Narvas valitsenud tingimused liigitusid juba ekstreemspordi piirimaile,» võttis portaal Soccernet.ee kokku mängul Narva Trans – Tartu Tammeka valitsenud tingimused.

Mängu protokolli kohaselt trotsisid lisaks meeskondadele-kohtunikele karme olusid ka 35 pealtvaatajat.

Soccernet kirjutas mänguülevaates: «Kui mängitud oli umbes pool tundi, käis peakohtunik Andrei Karhu väljaku ääres mõlema peatreeneriga rääkimas. Küsimus oli ilmselt selles, kas meeskonnad on valmis sellistes tingimustes jätkama.

Mängu vaheajal läks lendu üks väravatagune reklaamtahvel, misjärel otsustati kogu väravatagune reklaamide rida teiseks poolajaks maha võtta. Samuti vajasid varumeestepingid lisaraskust, et paigal püsida. Nagu kaameranurk kord reetis, oli pink õhku tõusmas ka mängu ajal ning seda vaatamata sellele, et seal istusid inimesed.»

Valitsenud olusid ilmestab kõige paremini kaheminutiline lõik, mil Transi väravavaht Aleksei Matrossov püüdis lahtilöögiks palli oma värava ees paika panna, aga see hakkas kogu aeg liikuma. Lõpuks lõi ta seisvat palli (mis on reeglitevastane), aga kohtunik tegi mõistliku otsuse ja lubas mängul jätkuda. Samuti ei saanud Matrossov ajaveetmise eest kaarti. Vaata seda olukorda videost (alates 1:37.00)!

Teised eilsed mängud peeti Tallinnas, liiderduo jätkas võidukalt. FCI Levadia sai pärast 0:1 kaotusseisu jäämist Kadriorus 2:1 jagu Tallinna Kalevist (75. Joao Pedro, 79. Felipe Felicio – 62. pen Teeväli) ning FC Flora Lillekülas 3:0 FC Kuressaarest (33. Vassiljev, 59. Lilander, 79. Mihhailov). Nõmme Kalju ja Pärnu Vaprus leppisid 1:1 viiki (90+7. Tsivelekidis – 39. pen Välja).

Turniiritabel enne tänast mängu Paide – Harju Laagri:

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles