Eesti üks edukamaid jalgpalliklubisid vallandas Putinit õnnitlenud peatreeneri (1)

Postimees Sport
Copy
Endine Viimsi smsraha peatreener Vladimir Jovanovic.
Endine Viimsi smsraha peatreener Vladimir Jovanovic. Foto: viimsifutsal/Facebook

Eesti saalijalgpalli üks edukamaid tiime Viimsi FC Smsraha teatas laupäeval, et tööleping lõpetati peatreener Vladimir Jovanoviciga. Nüüd on selge ka põhjus.

«Poolte kokkuleppel on alates tänasest lõpetatud tööleping meie treeneri Vladimir Jovanoviciga. Anname lähiajal teada, kes hakkab täitma treenerikohustusi. Vladi, aitäh meie võistkonnaga veedetud aja eest,» seisis tiimi lakoonilises avalduses.

Nüüdseks on teada, et serblasest juhendajale sai saatuslikuks Facebooki postitus, kus ta õnnitles 7. oktoobril 71. sünnipäeva tähistanud Vladimir Putinit. 

«Lõpetasime koostöö, sest treener käitus sotsiaalmeedias sobimatult,» ütles Viimsi klubi juht Andrei Golovin venekeelsele ERRile.

«Me ei saa lubada, et peatreener esineks jätkuva sõja ajal selliste avaldustega. Jovanovic mõistis, et tahame koostöö lõpetada. Tema sõnutsi polnud Facebooki postitusel poliitilist tausta. Teame, et serblased on meie idanaabri vastu leebemad, seal ei tekitanud avaldus mingeid reaktsioone.»

Jovanovici postituse ridades seisis muu hulgas: «Serblased ja venelased jäävad alati vendadeks.»

Viimsi klubi kuulub Eesti saalijalgpalli paremikku. Viimased kaks hooaeg lõpetati teisena, enne seda tuldi kahel korral järjest meistriks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles