Iisraelis mängiva Eesti koondislase koduklubi tabas Hamasi rünnakute tõttu lein

Postimees Sport
Copy
Foto: VisionalMedia / Shutterstock

Eesti võrkpallikoondislase Karli Alliku koduklubi Mate Asher Hapoel on leinas, sest terrorirühmituse Hamas rünnakus hukkus klubi juhatuse liikme Lior Raz Coheni sugulane Idan.

Hapoel andis kurvast uudisest teada ühismeedia vahendusel. «Jagame Eti, Arnoni ja Razi pere ning Lior Raz Coheni – meie juhatuse liikme – leina seoses lõunas toimuvas sõjas surnud Idan Raziga,» seisab klubi teadaandes.

Postituses lisatakse, et Idan mängis võrkpalli klubi juures ja oli tiimi fänn.

Alliku liitus Hapoeliga enne seda hooaega ja oleks pidanud täna tegema oma debüüdi tiimi eest. Sõja tõttu lükkus see aga edasi ning keerulise olukorra tõttu võib ta nüüd sootuks kodumaale naasta.

Iisraelis välja kuulutatud mobilisatsioon puudutas otseselt ka Alliku koduklubi. «Iisraelis on ajateenistus kohustuslik nii meestele kui ka naistele. Meestel kestab see kolm, naistel kaks aastat. Meie võistkonnas on ka neli sõdurit, kes kutsuti tolsamal päeval kuhugi pataljoni. Olen ühe meeskonnakaaslasega suhelnud. Päris rindele pole neid saadetud, kuid nad on baasides valmisolekus,» avaldas Allik intervjuus Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles