Hans Villemi sai hooaja teisel etapil Monzas kaheksanda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi
Hans Villemi Foto: Fast Lane Promotion

Vormel-Renault 2.0 ALPS-sarja avaetappidel jäi Hans Villemi parimaks tulemuseks kaheksas koht.

Villemi võistleb tänavu vormel-Renault 2.0 ALPS-sarjas Koiranen Motorspordi meeskonnas. Tegu on Itaalias baseeruva sarjaga, 14st etapist kuus sõidetakse just seal. Võistlushooaeg algas läinud nädalalõpul Monzas 32 sõitja osavõtul.

Avaetapi ajasõidus sõitis Villemi kirja kuuenda stardikoha. Paremuselt teine ringiaeg oli aga märgatavalt kehvem ning see andis teise starti kaheksanda stardiruudu. Võistlus kulges Monzas kaootiliselt ning sageli juhtis võistlejaterivi turvaauto. Kokkuvõttes sai Villemi kirja 14. koha.

Teine etapp oli veelgi sündmusterohkem. Taas käis turvauto kahel korral väljas, 13st ringist seitse läbiti selle sabas ja turvaauto järel ka finišeeriti. Kaheksandalt kohalt startinud Villemi kaotas hulga kohti kolmandal ringil toimunud massiavarii käigus. Ehkki sõidu ülejäänud osa juhtis põhiliselt turvaauto, õnnestus eestlasel oma 13. kohta siiski järk-järgult parandada ja lõpptulemus oli sama mis stardikohtki – kaheksas.

«Esimene sõit kulges närviliselt, tegin ise mitu sõiduviga. Teises sõidus oli sündmusi nii palju, et kahest esimesest ringist ei mäleta ma õieti midagi,» kommenteeris Villemi võistlust.

Mõlemad Monza võidusõidud võitis eestlase meeskonnakaaslane Daniil Kvjat Venemaalt, kes tõusis ka sarja üldliidriks. Järgmised kaks etappi sõidetaks 12.-13. mail Prantsusmaal Pau tänavarajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles