GALERII Selgusid Eesti meistrid suusahüpetes ja kahevõistluses

Postimees Sport
Copy

Sel nädalavahetusel toimus Eesti parimate suusahüppajate ja kahevõistlejate mõõduvõtt Otepääl Tehvandi spordikeskuses. Välja jagati individuaalsed tiitlid naiste ja meeste absoluutklassis ning M16 ja meesjuuniorite arvestuses. Kohalikele pakkusid konkurentsi ka sportlased Lätist ja Soomest.

Suusahüpete meistrivõistlustel võtsid omavahel mõõtu 24 sportlast, kelle seas näitas individuaalvõistluses meeste absoluutklassis võimu Põhjakotkas Otepää esindaja Artti Aigro, kes sai kirja 257 punkti ja kaela kuldmedali.

Teisel kohal maandus Võru Spordikooli/Andsumäe Suusaklubi esindaja Martti Nõmme, kes sai kahe hüppega kirja 237,5 punkti.

Pronksmedaliga läks koju Elva Suusaklubi suusahüppaja Kevin Maltsev, kes sai kirja 232,5 punkti.

Meesjuuniorite vanuseklassi võit kuulus sellel korral ülekaalukalt Kaimar Vagulile 198 punktiga. M16-vanuseklassis saavutas Eesti meistritiitli tugevate hüpetega Karel Pastarus, kes kogus kokku 252,5 punkti. Naiste absoluutklassi võidu viis koju Annemarii Bendi 110 punktiga.

Kahevõistluse arvestuses sai täna kiiresti selgeks, et keerutavate tuuleolude tõttu hüppevõistlust ei toimu. Seega läks kasutusele laupäeval kokkulepitud PCR-hüpe, milleks oli suusahüpete võistluse teine voor. Nende tulemuste alusel loodi kahevõistluse krossijooksu stardilist 18 sportlasele.

Ülivõimsa võidu võttis meeste seas Võru Spordikooli/Andsumäe Suusaklubi esindaja Martti Nõmme, kes on viimasel ajal suuresti just jooksutreeningutele keskendunud. Teise koha saavutas Põhjakotkas Otepää esindaja Markkus Alter ja kolmanda Richard Viks, kellele kuulus ka meesjuuniorite vanuseklassi võit. M16-vanuseklassis võttis Eesti meistritiitli endale Karel Pastarus ja naiste seas saavutas esikoha Mari Liiv Võru Spordikooli/Andsumäe Suusaklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles