Aserbaidžaani alistanud Austria kindlustas koha EMil

Christopher Krutto
Copy
Austria jalgpallikoondis tähistamas EMile jõudmist.
Austria jalgpallikoondis tähistamas EMile jõudmist. Foto: AZIZ KARIMOV/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli EM-valiksarjas Eestiga samasse gruppi kuuluvad Austria ja Aserbaidžaan läksid täna vastamisi. 1:0 võidu saanud Austria kindlustas koha EMil.

F-valikgrupis oli Austrial võimalik juba täna kindlustada koht järgmisel suvel peetaval EMil, kuid selleks tuli neil kindlasti alistada võõrsil Reedel Tallinnas 2:0 Eesti alistanud Aserbaidžaan.

Avapoolajal õnnestus väljakuperemeestel enda puur puhtana hoida, kuid teise poolaja alguses võitsid austerlased penalti, mille Marcel Sabitzer väravasse lõi. Kuigi kohtumise üleminutitel sai teise kollase eest punase Austria ründaja Guido Burgstaller, siis võitu enam külalised käest ei andnud.

See tähendab, et Austrial on valiksarjas peetud seitse mängu ja nendega on kogutud 16 punkti. Sellega hoitakse hetkel sama palju punkte kogunud Belgia järel grupis teist kohta, mis viib viimasena EMile.

Kolmandal kohal oleval Rootsil on hetkel koos 6 silma ja neil on veel jäänud pidada kolm mängu. See tähendab, et maksimaalselt on neil võimalik koguda 15 punkti ehk esimest kahte enam võimalik püüda pole.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles