Eesti kurlinguvõistkond avas MMil võiduarve

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kurling. Pilt on illustratiivne.
Kurling. Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Eesti segavõistkond alistas Šotimaal toimuval kurlingu MMil Brasiilia esinduse ning asub alagrupis ühe võidu ja kahe kaotusega viiendal kohal.

Võistluse esimeses mängus kohtusid eestlased Itaalia koondisega, kuid pidid tunnistama vastase paremust tulemusega 4:7. Mäng võistluste soosiku Ameerika Ühendriikide esinduse vastu kujunes tasavägiseks, kuid siiski pidid eestlased tunnistama kaotust tulemusega 6:8. Kohtumine Brasiilia esindusega lõppes eestlaste tugevas eduseisus 10:2.

Alagrupis on eestlastel jäänud mängida veel nelja vastasega, ees on ootamas mängud Saksamaa, India, Austria ja Hispaania vastu.

Eestit esindab tiitlivõistlusel segavõistkond Karl Kukneri juhtimisel. Koosseisu kuuluvad lisaks abikapten Karoliine Kaare, Kaidi Elmik ja Marten Padama.

Kurlingu segavõistkondade MM toimub Šotimaal, Aberdeenis ning osaleb 34 segavõistkonda. MMi favoriitideks peetakse Norra, Rootsi ja Šotimaa esindusi. Eesti võistkond võistleb alagrupis C ning Eesti alagrupi soosikuteks peetakse Ameerika Ühendriikide ja Hispaania esindusi.

Alagrupist edasipääsejad selguvad hiljemalt neljapäeva õhtuks. Iga alagrupi esimene võistkond pääseb otse veerandfinaali, alagrupi 2. ja 3. koht mängivad kvalifikatsiooni mängu. Veerandfinaalid toimuvad reedel ning maailmameister segavõistkondade kurlingus selgub laupäevases finaalis 21. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles