JÄRELVAADATAV Võru surus leedulased kindlalt põrandale

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimeti liigas teenis täna võidulisa ka Võru Barrus, kes alistas kodusaalis Leedu klubi Amber Volley 3:0 (25:20, 26:24, 25:18). 

Võru mänguvankrit tassis Renato Oliveira Santos, kes tõi kolme geimiga 21 punkti (efektiivsus +17, rünnak 66%). Kristo Kollo toetas teda 14 (+7, 57%) ja Rasmus Meius 10 (+1, 35%) punktiga. Amberi tulemuslikuim oli Artur Vincelovic 13 (+4, 50%) punktiga. 

Barruse vastuvõtt oli 41% ja rünnak 54%, servijoone tagant virutati 6 viga ja tehti 14 eksimust, blokist teeniti 10 punkti. Amberi näitajad: vastuvõtt 53%, rünnak 43%, servil 4 ässa ja 12 viga, blokist 7 punkti.

Võrul on kolme vooru järel ette näidata nüüd kaks võitu ja üks kaotus, Amber Volley saldo on vastupidiselt üks võit ja kaks kaotust. 

Enne mängu:

Mõlemad klubid lähevad kohtumisele samasuguselt lähtepositsioonilt, sest mõlemal on kirjas üks võit ja üks kaotus. Võru alistas Pärnu ja jäi alla Selver/TalTechile, Amber võitis Jekabpilsi, aga pidi tunnistama Ezerzeme 2:3 paremust.

Võru peatreener Oliver Lüütsepp ei taha kodupubliku ees leppida vähemaga, kui maksimaalne tulemus. «Kindlasti tahame mõlemal päeval võita (pühapäeval kohtub Võru veel RTUga – toim), samas tuleb rasketeks mängudeks valmis olla.

Amber on korralik sats, kõik positsioonid on ühtlaselt täidetud ja oseselt nõrkusi on nende puhul raske välja tuua. RTU vastu hakkan põhjalikumalt valmistuma laupäeva õhtul, kui nad on Tartuga ära mänginud, siis saab pildi ette, mida ja kuidas nad teevad,» ütles Lüütsepp. «Hooaja alguses on jätkuvalt olulisim, mis meie oma platsipoolel toimub ja püüame oma mängu neile peale suruda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles