Uusi kõrgusi alistav Eesti esireket Mark Lajal: eesmärk on kunagi maailma esinumbriks tõusta (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti esireket Mark Lajal usub, et tema võimed lubavad kerkida tennisemaailma kõige teravamasse tippu.
Eesti esireket Mark Lajal usub, et tema võimed lubavad kerkida tennisemaailma kõige teravamasse tippu. Foto: Zuma Press/Jasper Jacobs/Scanpix

Eesti meeste tennise esireket Mark Lajal on järjepanu üha suuremaid kõrgusi alistamas. Sel nädalal õnnestus maailma edetabelis 229. kohal paikneval eestlasel teenida esimene võit ATP turniiri põhitabelis. Belgias Antwerpenis saavutatu kinnitas 20-aastase Eesti tennisetalendi usku oma võimetesse.

Belgias toimuval ATP 250 kategooria turniiri põhitabelis mängivad peamiselt maailma edetabelis esisajas mängivad tennisistid. Lajal esialgu ei pidanudki mõõduvõtul osalema, ent ühtäkki tehti talle pakkumine, millest polnud võimalik loobuda.

«Sain enda agendilt teate, et Antwerpenis on võimalus vabapääse teenida. See tuli mulle suure üllatusena ning andsin enda valmidusest kiiresti märku. Järgmisel päeval tuligi positiivne sõnum ning astusin viivitamatult lennukile,» lausus Lajal Postimehele antud intervjuus, kus ta kinnitas, et suurt rolli ATP turniiril osalemises mängis õigesse agentuuri kuulumine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles