VIDEO Tänak valmistub Tšehhi teedel Kesk-Euroopa ralliks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jäädvustus tänavusest Horvaatia rallist.
Jäädvustus tänavusest Horvaatia rallist. Foto: M-Sport

Ott Tänak ja Martin Järveoja andsid Tšehhis viimast lihvi, et olla võimalikult valmis järgmisel nädalal toimuvaks Kesk-Euroopa asfaldiralliks.

Et hooaja eelviimasel etapil võimalikult heas löögihoos olla, testisid Tänak ja Järveoja M-Spordi Ford Puma Rally1 masinat vihmamärgadel Tšehhimaa teedel. Lisaks sellele löövad mehed laupäeval kaasa ka Austrias toimuval Herbsti rallil, millest Postimees ka blogi teeb.

Vaata eestlaste testisõitu:

Autoralli MM-sari jätkub 26–29. oktoobrini esmakordselt sõidetava Kesk-Euroopa ralliga, mis sõidetakse kolmes riigis. Tseremoniaalse avapaugu saab võistlus Prahas, misjärel sõidetakse neljapäeval Tšehhi pinnal ka kaks lühikest kiiruskatset.

Tšehhimaa pinnal jätkatakse ka reedel, kui kavas on kuus kiiruskatset. Tasub märkida, et esimesel täispikal päeval sõitjatele/masinatele hoolduspausi ette nähtud pole ning läbi tuleb ajada vaid rehvivahetustsoonis tehtud nikerdustega.

Laupäeval ja pühapäeval kihutatakse Saksamaal ja Austrias, ralli võistluskeskus asub Saksamaal Passau linnas. Asfaldil sõidetava MM-etapi kogupikkus on 311,79 km, ralli pikem katse on Austria pinnal sõidetav 28-kilomeetrine Mühltal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles