Kontaveit triumfeeris ainulaadsel turniiril, mille on võitnud ka tõelised legendid

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit Ladies Tennis Mastersi turniiri võidukarikaga. Tuleval aastal saab ta seda tiitlit kaitsma asuda.
Anett Kontaveit Ladies Tennis Mastersi turniiri võidukarikaga. Tuleval aastal saab ta seda tiitlit kaitsma asuda. Foto: Luxembourg Ladies Tennis Masters / Facebook

Suvel tippsportlase karjääri lõpetanud Anett Kontaveit ei pidanud kaua ootama, et saaks uuesti publiku ees võistelda, kui triumfeeris Luksemburgis peetud Ladies Tennis Mastersi turniiril. Samal turniiril on kahel korral võidutsenud ka legendaarne Martina Navratilova.

Kaheksa osalisega turniir oli mõeldud endistele profitennisistidele, kes nüüdseks on karjääri lõpetanud. See algas neljapäeval, kui peeti esimesed kaks veerandfinaali. Kontaveit sai väljakule reedel ja alustas turniiri 2016. aasta Rio olümpiamängude võitja Monica Puigi vastu, kes õnnestus seljatada 6:4, 6:4.

Poolfinaalis tuli talle vastu maailma endine viies reket Lucie Šafářová, kes õnnestus lõpuks murda maha 6:4, 6:3. Finaalis ootas endist maailma teist reketit omakorda ees Andrea Petkovic, kes suutis küll Kontaveiti vastu omada esimeses setis kahte settpalli, kuid lõpuks õnnestus endisel Eesti esireketil 7:5, 6:2 võit võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles